28 Ιαν 2022

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχαριστούμε όλες & όλους για τη συνεργασία, την κατανόηση, την έγκαιρη ενημέρωση και την συστηματική πραγματοποίηση των διαγνωστικών ελέγχων.

Κατόπιν και της τελευταίας οδηγίας του ΥΠΑΙΘ σας γνωστοποιούμε ότι ΟΛΟΙ οι μαθητές/τριες, (εμβολιασμένοι και μη, νοσήσαντες και μη) πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 31/1/22 με δήλωση edupass αρνητικoύ αυτοδιαγνωστικoύ ελέγχου (self test), που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής.

Οι τακτικοί προκαθορισμένοι έλεγχοι θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά και θα προσκομιστούν στο σχολείο την Τρίτη και την Παρασκευή. Συμπερασματικά την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν 3 αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι, τα αποτελέσματα των οποίων θα ελεγχθούν κατά την πρωινή προσέλευση τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή. Επισημαίνουμε την προσοχή όλων για την προσεκτική διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test και την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Κατ’ εξαίρεση, παρακαλούμε τους μαθητές/τριες των τμημάτων που έχουν νοσήσει  , έχουν αναρρώσει και πρόκειται να επιστρέψουν στο σχολείο,να προσκομίσουν αρνητικό rapid test (προτείνουμε 24ώρου), επειδή είναι εγκυρότερο και πιο αξιόπιστο, διότι διενεργείται από επαγγελματίες της υγείας .

Για την εξυπηρέτηση όλων μας, παρακαλούμε θερμά τους γονείς να δηλώνουν από το βράδυ της Δευτέρας και της Πέμπτης(την ερχόμενη εβδομάδα και της Κυριακής ) το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για να ενημερωνόμαστε έγκαιρα με ηλεκτρονικό τρόπο για την είσοδο μόνο όσων έχουν καταχωρήσει αρνητικό αποτέλεσμα.Παρακαλούμε επίσης, εφόσον το αποτέλεσμα του ελέγχου είναι θετικό,να το δηλώνετε στην πλατφόρμα edupass.gov και να επικοινωνείτε άμεσα και οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου με την  διευθύντρια του σχολείου στο τηλέφωνο 6941665043 ή με τους εκπαιδευτικούς της τάξης.  Σας ενημερώνουμε ότι κάθε μαθητής που επιστρέφει στο σχολείο μετά από απουσία για οποιονδήποτε λόγο (ακόμη και για προφύλαξη) οφείλει να προσκομίσει δήλωση edupass αρνητικoύ αυτοδιαγνωστικoύ ελέγχου (self test), την πρώτη ημέρα που θα προσέλθει στο σχολείο.

Με εκτίμηση

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ