19 Ιαν 2022

Ευχαριστούμε!!!

 


Το σχολείο δεν είναι μόνο βιβλία, μολύβια και εργασίες. Το σχολείο μας είναι η μικρή κοινωνία των παιδιών μας, το «σπίτι» στο οποίο θα περάσουν 6 χρόνια από τη ζωή τους. Οι υλικές ανάγκες καλύπτονται κατά μεγάλο ποσοστό από τους αρμόδιους φορείς, αλλά συμβαίνει να υπάρχουν και καθημερινά περιστατικά τα οποία απαιτείται να αντιμετωπιστούν και είτε δεν υπάρχει χρόνος μέχρι να ενημερωθούν οι αρμόδιοι, είτε δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα .

Με την προσπάθεια εξασφάλισης δωρεών και χορηγιών,το σχολείο καθώς και  ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσπαθεί να παρέχει ηθική και οικονομική συνδρομή προς το σχολείο μας, άρα στα παιδιά μας.

Με τις δωρεές και χορηγίες συμβάλλει στη συνέχιση της εκπαιδευτικής αλλά και κοινωνικής προσφοράς του σχολείου.

Καταφέραμε να βάψουμε τον εσωτερικό χώρο του σχολείου που ήταν άβαφος πολλά χρόνια.Φροντίσαμε για την επιμελή καθαριότητα του χώρου- και ευχαριστούμε πολύ γι αυτό την κ.Τσουπεή Μαρία και τηνκ. Παντιέρα Ρένα..Προσθέσαμε παγκάκια και τραπεζάκια  στην αυλή του σχολείου. Η προσπάθειά μας και η συνεργασία μας με διάφορους φορείς θα συνεχιστεί,ώστε να υλοποιηθούν τα περισσότερα σχέδιά μας και το σχολείο μας να γίνει ένας όμορφος ,καθαρός και καλαίσθητος χώρος που θα ζουν και  θα μαθαίνουν τα παιδιά μας χαρούμενα  και ήρεμα.



 

Ευχαριστώ θερμά τη Σχολική Επιτροπή για την συναίνεση στον ελαιοχρωματισμό των διαδρόμων και λίγο αργότερα των εξωτερικών επιφανειών του σχολείου  , τον Σύλλογο  Γονέων,τόσο για την δωρεά αθλητικού υλικού και είδη διακόσμησης του χώρου,όσο και για την βοήθεια στην μεταφορά διαφόρων αντικειμένων, τον Πρόεδρο του συλλόγου μας για το δεντράκι της ελιάς –σύμβολο ειρήνης και αφθονίας , ελπίδας ,του καλού και του ελληνισμού.

                                   






Ευχαριστώ επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας για τη δωρεά φαρμακευτικού υλικού , τον Σύλλογο Δρομέων για τα λάστιχα Γυμναστικής,την κ Στυλιαρά Σοφία  για τα πατάκια εισόδων, την κ. Ζαργάνη Χαρίκλεια  για τα διακοσμητικά οροφής.





Ευχαριστώ θερμά τις  εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ Μουσελίμη Αρετή και Κεμανέ Ιωάννα για την πολύτιμη βοήθειά τους την εβδομάδα μετά την Πρωτοχρονιά.

Τέλος ευχαριστώ  όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που με την άψογη συνεργασία ,το σεβασμό, την ειλικρίνεια , την ευελιξία και τη συλλογική προσπάθεια καταφέρνουμε να αποδεικνύουμε καθημερινά πως μπορούμε και ξεπερνάμε τα όποια προβλήματα δημιουργούνται και λειτουργούμε  άψογα το σχολείο σ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι.

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να μας βοηθήσετε και να μάθετε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στο σχολείο μας, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του σχολείου μας .


Τα πράγματα ανήκουν όχι σ’όποιον λάχει,
μα σ’ όποιον τα γνοιάζεται και χαίρεται που τα’ χει.
Γιατί με του κόσμου τα καλά οι χορτάτοι,
Χίλια σπίτια κι αν έχουν λαχταράνε παλάτι…
Και αντί να κοιτάνε πώς θα τα φροντίσουν,
Πολεμάνε οι καλοί σου πιο πολλά ν’ αποκτήσουν.
Μονάχα ο φτωχός που ένα πράγμα ορίζει,
– μια γλάστρα ας πούμε ξέρει πόσο αξίζει…

Αλφόνσο Σάστρε


                                                                                                   Η Διευθύντρια του Σχολείου

                                                                 Σκλαβούνου Δήμητρα