24 Ιαν 2022

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 25-1-22

 


Αγαπητοί γονείς,

·           Όπως είναι ήδη γνωστό κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκιδέων  και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
·         Τα σχολεία παραμένουν κλειστά για δύο λόγους,  αφενός για την ασφάλεια των μαθητών, καθώς όλα δείχνουν πως επιβεβαιώνεται  το σενάριο για ισχυρή χιονόπτωση στην Εύβοια, αφετέρου γιατί  το πρωτόκολλο για την προστασία από την πανδημία ορίζει το μάθημα να γίνεται με συνεχή αερισμό των αιθουσών διδασκαλίας, κάτι που θα δυσχεράνει τις συνθήκες για τα παιδιά κατά τις ημέρες που θα σημειωθούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
·         Για τη λειτουργία των σχολείων από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση έπειτα από επανεκτίμηση των δεδομένων.
·         Οι εκπαιδευτικοί μας θα προσπαθήσουν και αύριο  να υλοποιήσουν από το σχολείο (;) ή  από το σπίτι τους  το προβλεπόμενο ωρολόγιο πρόγραμμα. Επειδή όμως αρκετοί εξ αυτών  έχουν παράλληλα στο σπίτι τους άλλα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο, παιδιά κλπ.), τα οποία θα πρέπει επίσης, την ίδια στιγμή, να κάνουν χρήση παρόμοιων υπηρεσιών, ή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών να μην μπορέσουν να προσέλθουν  και αύριο στο σχολείο θα παρακαλέσω για την κατανόησή σας σε προβλήματα που τυχόν θα εμφανιστούν.
·         Στη διάθεσή σας για ό,τι άλλο μέσω του  mail του σχολείου μας: mail@18dim-chalk.eyv.sch.gr
·         Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους υγεία, θετική σκέψη και δημιουργική διάθεση!
·         Ας απολαύσουμε τις μοναδικές αυτές χαρές παίζοντας με το χιόνι, προσέχοντας όμως, τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους άλλους!

                                                                                           Η Δ/ντρια

                                                                                  Σκλαβούνου Δήμητρα