20 Ιουν 2018

Γιορτή λήξης

    Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης  του σχολείου μας, στον κατάμεστο χώρο του προαυλίου, που έλαβε τις διαστάσεις της τοπικής πανηγύρεως. Το θέμα της γιορτής ήταν: «Μαθητικές διαδρομές, τα πρώτα βήματά μου στο σχολείο…η ώρα του αποχωρισμού». Οι μαθητές της Α΄τάξης και της Στ΄ τάξης  με θεατρικά, μουσικοκινητικά δρώμενα και τραγούδια  ταξίδεψαν  τους θεατές στα ελληνικά νησιά, διασκέδασαν, συγκίνησαν και απογείωσαν το κοινό. Πολλές εκπλήξεις περίμεναν μικρούς και μεγάλους.


Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης κατασυγκινήθηκαν όταν οι μαθητές της Α΄τάξης τους αποχαιρέτισαν δίνοντάς τους  από ένα  καραβάκι με ευχές. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Δόθηκαν μπαλόνια στους μικρούς μαθητές της Α΄τάξης, αναμνηστικά στους μαθητές της Στ ΄ τάξης  και ένα φαναράκι που πέταξαν  με τη βοήθεια των δικών τους στον ουρανό. Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα και νόστιμα  εδέσματα στους παρευρισκόμενους.













Υπεύθυνοι  της εκδήλωσης ήταν οι εκπαιδευτικοί: κ.Καρλατήρα Διονυσία, Δ/ντρια του Σχολείου, κ.Σκλαβούνου Δήμητρα, Υπ/ντρια, κ.Μαμουλαίου Δήμητρα, κ.Παπαμιχάλη Ελένη, κ.Κοτρώνης Κων/νος, κ.Σταματοπούλου Πολυξένη, κ.Αντωνιάδης Αμανάτιος, κ.Κασκαβέλη Στέλλα, κ.Λάλου Ασημίνα, κ.Μουσελίμη Αρετή, κ.Οικονομοπούλου Μαίρη, κ.Σεβροπούλου Ευαγγελία

 Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων: κ. Ζέρβας Δημήτριος, Πρόεδρος, κ. Σκούρου Καρατζά Κατερίνα Αντιπρόεδρος,  κ. Λέκκα Κονανά Ευαγγελία, Γ.Γραμματέας,  κ. Λύρα Γκάνη Ζωή, ταμίας,  κ. Τσαλαπατάρα Δρακουλάκη Αγγελική, Ειδική Γραμματέας και κ. Μαγειρούδη Φουργιέζου Σοφία, μέλος.



Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι υπεύθυνοι των απογευματινών τμημάτων  δημιουργικής απασχόλησης των μαθητών που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων: κ.Παναγιώτου Παρασκευή με την έκθεση των εικαστικών, κ. Κυριακόπουλος Βαγγέλης και  κ. Τούντα Χριστίνα με τους παραδοσιακούς χορούς και η κ. Στέργου Λουκία με την παρουσίαση των μικρών μουσικών.





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων κ.Γιώργος Γιαννούκος, η Πρόεδρος τη Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Χαλκιδέων κ.Κατερίνα Κυριάκου Καλαμιώτη, ο Αρχιμανδρίτης κ.Ιωάννης Καραμούζης, ο  Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Νομού Εύβοιας κ. Δημήτριος Μητάκος, ο Πρόεδρος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα κ. Κώστας Μπαϊρακτάρης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού  και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιανής Άμμου, Αλατσάτων και Μακεδονικών κ. Μαρία Σιδέρη κ.ά.