14 Μαΐ 2018

Εορτασμός της ημέρας της Ευρώπης - Βράβευση του Σχολείου μας

Την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του Αμφιθέατρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, παρουσία πολλών επισήμων από το χώρο της εκπαίδευσης, της πολιτικής και της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης, με θέμα "Ενωμένοι για την Ευρώπη μας",  που έγινε σε συνεργασία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν.Εύβοιας με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν.Εύβοιας, την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας  Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα σχολεία που βραβεύτηκαν ήταν και το Σχολείο μας, το οποίο βραβεύτηκε για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Teachers 4 Europe", με το οποίο ενισχύθηκε η Ευρωπαϊκή ταυτότητα των μαθητών μας.



Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα με θέμα: "Η Ευρώπη των μύθων" εκπονήθηκε το σχολικό έτος 2014-2015, από τους μαθητές των τμημάτων Γ΄1 και Δ΄2 και την εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας κ. Μαρία Περδίκη.

Η κ. Φραντζεσκίδου Αγγελική υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας, η κ. Περδίκη Μαρία εκπαιδευτικός ΠΕ 06 και η κ. Κεχρή Ρούλα Σχολική Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας και Πρέσβειρα πρωτοβουλίας  της Ε.Ε.,υπεύθυνη της εκδήλωσης