9 Μαΐ 2018

Καλλωπισμός Προαύλιου Χώρου

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 τα τμήματα Α΄1, Α΄2, Δ΄2, ΣΤ΄1, ΣΤ΄2 και ΣΤ΄3 με 123 μαθητές και υπεύθυνες τις εκπαιδευτικούς: Μαμουλαίου Δήμητρα, Παπαμιχάλη Ελένη, Σκλαβούνου Δήμητρα, Κασκαβέλη Στέλλα, Μουσελίμη Αρετή, Λάλου Ασημίνα και Ταμουτσίδου Χρυσούλα, συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece 2018", στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος καινοτόμων δράσεων που εκπονούν  οι μαθητές  με θέμα :"Μαθητικές διαδρομές στο σχολείο μου - Τα πρώτα βήματα - Η ώρα του αποχωρισμού".
Στη δράση συμμετείχε εθελοντικά η κ. Παναγιώτου Παρασκευή, υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου των απογευματινών μαθημάτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και η μαθήτρια Θέτις Γαραντζόγιαννη. Τις ευχαριστούμε  θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Συγκεκριμένα οι μαθητές της Α΄ τάξης ασχολήθηκαν με το φύτεμα λουλουδιών και με εικαστικές δημιουργίες.

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης έδωσαν χρώμα στους κάδους του σχολείου μας.Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης ασχολήθηκαν με τον καλλωπισμό του προαυλίου του σχολείου, για να το αφήσουν στους υπόλοιπους μαθητές περιποιημένο. Συγκεκριμένα ζωγράφισαν τα παγκάκια και τους τοίχους και έφτιαξαν επιδαπέδια παιχνίδια. Επίσης οργάνωσαν ομάδες δημοσιογράφων, φωτογράφισαν, έγραψαν κείμενα και έφτιαξαν αφίσα για τις δράσεις.

Στο τέλος της ημέρας το προαύλιο του σχολείου μας ήταν εμφανώς ανανεωμένο και καλλωπισμένο.