23 Μαρ 2022

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 


Από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 ο τρόμος του πολέμου απλώθηκε και πάλι στην Ευρώπη με την εισβολή της Ρωσίας στη Ουκρανία. Θύματα αυτής της αδικαιολόγητης εισβολής είναι ο λαός της Ουκρανίας, τα παιδιά, το μέλλον της Ευρώπης, η ΕΙΡΗΝΗ!

Οι κάτοικοι αυτής της χώρας υποφέρουν, καταστρέφονται, κλείνονται στα καταφύγια για να γλυτώσουν. Άμαχοι χάνουν τη ζωή τους, παιδιά ζουν τον όλεθρο του πολέμου, οι υποδομές της χώρας διαλύονται. Πανικόβλητοι οι πολίτες της χώρας παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς για να σωθούν.

Είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας συνδιοργανώνει με το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας δράση  συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία.

 Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας από τις σχολικές μονάδες του Συλλόγου (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες τροφίμων, δημητριακά, παξιμάδια,  ζυμαρικά, όσπρια). Για την καλύτερη οργάνωση της συλλογής από τα σχολεία προτείνονται  ανά ομάδες Σχολείων και Νηπιαγωγείων και διαφορετικό είδος:

18ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : ζυμαρικά

Τα τρόφιμα θα συλλέγονται από 21/3/2022 έως και 8/4/2022 και αφού συσκευάζονται σε χαρτοκιβώτια θα παραδίδονται στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού .