15 Οκτ 2021

Έλεγχος δηλώσεων στις εισόδους του σχολείου κάθε Τρίτη και Παρασκευή


 

Ο Σύλλογος Δασκάλων του σχολείου μας, αποφάσισε να γίνεται ο έλεγχος των αρνητικών δηλώσεων αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) στις εισόδους του σχολείου, στα σημεία όπου οι συνοδοί αποχαιρετούν τους μαθητές/τριες. Παρακαλούμε κάθε Τρίτη και Παρασκευή οι μαθητές/τριες να προσέρχονται με την αρνητική δήλωση αυτοδοαγνωστικού ελέγχου στο χέρι.

Καταρχήν είναι επιδημιολογικά ορθότερο να μην εισέρχονται μαθητές που δεν έχουν ελεγχθεί ούτε στον αύλειο χώρο του σχολείου. Επιπροσθέτως, οι συνοδοί μπορούν να βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά στο να βρεθούν οι δηλώσεις μέσα στην τσάντα των παιδιών τους. Τέλος, σε περίπτωση που κάποια παιδιά δεν έχουν την απαραίτητη δήλωση, η συνειδητοποίηση γίνεται γρηγορότερα και κερδίζεται χρόνος είτε να προβούν σε έλεγχο όσοι τον αμέλησαν είτε να προσκομίσουν την βεβαίωση όσοι την ξέχασαν.

Ο έλεγχος για τις Α’ και Β’ τάξεις θα γίνεται  στην πλαϊνή είσοδο και ο έλεγχος για τις Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεις θα πραγματοποιείται στην πίσω είσοδο του σχολείου.

Για τη διευκόλυνση του ελέγχου και την αποφυγή συνωστισμού, όλα τα παιδιά να έρχονται στο σχολείο κρατώντας τη δήλωση στο χέρι, ώστε να μην παρατηρείται καθυστέρηση για να βγει η δήλωση από την τσάντα.


 Η διευθύντρια του σχολείου