26 Μαρ 2015

Απόκριες 2015

  Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, τις 3 τελευταίες διδακτικές ώρες, οι μαθητές του σχολείου μας φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και την καλή τους διάθεση και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
   Η αυλή του σχολείου μας πλημμύρισε  με μάγισσες, πριγκίπισσες, ινδιάνους, πολεμιστές και κλόουν. Οι μαθητές έπαιξαν, τραγούδησαν και κατασκεύασαν μάσκες. Επίσης χόρεψαν παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς "τα κουκιά" και " πώς το τρίβουν το πιπέρι", καθώς και το παραδοσιακό γαϊτανάκι με την καθοδήγηση των καθηγητριών φυσικής αγωγής κ. Πατσουλάκη Ευαγγελίας και κ. Σταματάκου Παρασκευής.
  Την ημέρα εκείνη, στα πλαίσια επαναπροσδιορισμού των ορίων της σχολικής περιφέρειας, επισκέφθηκαν το σχολείο μας ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας κ. Ζημιανίτης Κωνσταντίνος, ο Προϊστάμενος Εκπ/κών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Λυγούρας Βασίλειος καθώς και Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της περιοχής.




Από αριστερά ο Υποδιευθυντής του σχολείου μας κ. Κωνσταντινίδης Ευρυβιάδης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας κ. Ζημιανίτης Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Δοκού κ. Χατζημιχαηλίδου Αναστασία και ο Προϊστάμενος Εκπ/κών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Λυγούρας Βασίλειος 








Στις εκδηλώσεις συμμετείχε ενεργά το διδακτικό και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας.














Οι μαθητές χορεύουν το παραδοσιακό γαϊτανάκι




Παραδοσιακοί χοροί από τους μαθητές μας