24 Φεβ 2022

Εγγραφές μαθητών στην Α΄τάξη Δημοτικού για το Σχολικό Έτος 2022- 2023

 


Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο σχολείο μας  για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2016 και το σχολικό έτος 2022-23 θα φοιτήσουν στην Α΄τάξη Δημοτικού, θα γίνουν από την 1η έως και την 18η Μαρτίου 2022, με την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας: mail@18dim-chalk.eyv.sch.gr

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

§  Αποστολή σε μορφή pdf του μέρους του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή  άλλου στοιχείου, από τα οποία να προκύπτει ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

§  Αποστολή σε μορφή pdf αποδεικτικού στοιχείου (π.χ Εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ) από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

§  Αποστολή σε μορφή pdf  βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.

§  Αποστολή συμπληρωμένης σε μορφή pdf  ή WORD της φόρμα εγγραφής μαθητή που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ .

§   Εκτός των ανωτέρω, θα πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο έως τον Σεπτέμβριο του 2022 συμπληρωμένο το έντυπο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) που είναι εδώ .

§  Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, θα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη σε μορφή pdf  ή XL τη σχετική αίτηση, που είναι εδώ .

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 18ου Δ.Σ Χαλκίδας μπορείτε να τα δείτε εδώ .

Κατ΄ εξαίρεση και για όσους γονείς/κηδεμόνες δυσκολεύονται στην αποστολή των δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορούν να κάνουν την εγγραφή δια ζώσης στο σχολείο μας τις δύο τελευταίες ημέρες των εγγραφών που είναι η Πέμπτη 17 Μαρτίου και η Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 από ώρες 10:00 έως 14:00 . Οι γονείς που θα προσέλθουν για εγγραφή θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας και να έχουν δηλωθεί,  πριν την είσοδό τους στο σχολείο μας, ως επισκέπτες στο https://edupass.gov.gr/

(Για όποια  απορία  ή διευκρίνιση τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Διευθύντρια στο 2221023655)

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Σκλαβούνου Δήμητρα