23 Ιαν 2018

Γιορτή Χριστουγέννων

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση.
Την εκδήλωση είχε αναλάβει η Β΄ τάξη του σχολείου μας.
Aρχικά το λόγο πήρε Δ/ντρια του Σχολείου μας κ. Καρλατήρα Διονυσία καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, μίλησε για το πνεύμα των Χριστουγέννων, τον εθελοντισμό  και το φιλανθρωπικό έργο του σχολείου μας. Ευχαρίστησε όσους βοηθούν σε αυτό το έργο: μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και  τους υπεύθυνους για την πραγματοποίηση της γιορτής.


Στη συνέχεια οι μαθητές του Β΄1 παρουσίασαν το  θεατρικό: "Χριστούγεννα ξανά" και οι μαθητές του Β΄2 τα θεατρικά; "Η απαγωγή του Άγιου Βασίλη στο στρουμφοχωριό" και "Πώς γλίτωσε η Πρωτοχρονιά" με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, τις δασκάλες της τάξης τους κ.Τερτίγκα Βασιλική και κ.Τσάλλα Αικατερίνη και την εκπαιδευτικό θεατρικής αγωγής κ.Οικονομοπούλου Μαίρη.


Οι μαθητές με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μουσικής κ. Σεβροπούλου Ευαγγελίας τραγούδησαν τα τραγούδια:
-Άγια νύχτα
-Παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων από την Ικαρία, την Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδας


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας που στολίστηκε από τους μαθητές, είχε πλάι του το κουτί του Άι-Βασίλη που γέμισε με τα γράμματά τους, τα οποία στάλθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στον Άι-Βασίλη.
Επίσης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazzar με χειροποίητες δημιουργίες (τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για να καλυφθούν ανάγκες του σχολείου μας).
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους προσέφεραν τη βοήθειά τους, κατασκευάζοντας πρωτότυπες χειροτεχνίες, φτιάχνοντας χειροποίητες λιχουδιές και προσφέροντάς μας τοπικά προϊόντα (Τσαλαπατάρα Π., Μπαράκου Γ.,Σπύρου Ε.,Τσαλαπατάρα Α.,Οικονόμου Φ.,Οικονόμου Π.,Κρινή Γ.,Στυλιαρά Σ.,Λέκκα Μ.,Φράγκου Κ.,Σπανού Ε.,Μητάκη Δ.,Παναγιώτου Ι.).


Τέλος ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας μαζί με τον Άγιο Βασίλη μοίρασαν δώρα και γλυκά σε όλους τους μαθητές!