4 Μαΐ 2017

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Δημοτικού               «Αριστοτέλης» 2017 (β΄ φάση)

                                     Ανακοίνωση

Η διεξαγωγή της β΄ φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού 2017, για τα σχολεία του νομού Εύβοιας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Μαΐου 2017, από 10:00π.μ.‐11:30π.μ., στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

􀀹 Οι μαθητές/τριες των σχολείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη β΄ φάση του διαγωνισμού, θα προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο μισή ώρα πριν από την έναρξη του Διαγωνισμού, δηλαδή στις 9:30 π.μ. 
􀀹 Στην πρώτη σελίδα των θεμάτων θα υπάρχει χώρος όπου οι μαθητές θα γράψουν όλα τα στοιχεία τους: επίθετο, όνομα, όνομα πατέρα, όνομα μητέρας, σχολείο, τάξη / τμήμα.
􀀹 Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό χρώματος μπλε ή μαύρο για τις απαντήσεις τους στο φύλλο εργασίας και μολύβι για τα σχήματα.
􀀹 Ο χρόνος εξέτασης είναι 1,5 ώρα από τη διανομή των θεμάτων  και ο ελάχιστος χρόνος αποχώρησης 45΄ μετά τη διανομή τους.
􀀹 Οι επιτηρητές  στο τέλος της επεξεργασίας των θεμάτων από τους/τις μαθητές/τριες θα υπογράφουν στα φύλλα διαγωνισμού.                                  ΚΑΛΗ   ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!