22 Μαρ 2012

Επίσκεψη του Σχολικού Συμβούλου της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Νομού Ευβοίας

Την Τρίτη 20 Μαρτίου επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας του Νομού Ευβοίας Δρ Μητάκος Δημήτριος. Ενημερώθηκε από τη Δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό για την οργάνωση και τη λειτουργία του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αγγίχτηκαν κυρίως θέματα που αφορούσαν τα προγράμματα σπουδών, τα προγράμματα καινοτόμων δράσεων και φιλαναγνωσίας που βρίσκονται σε εξέλιξη, θέματα διδακτικής και παιδαγωγικής φύσεως και γενικότερα θέματα που αφορούσαν την πρόοδο των μαθητών και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών .
Ο κ. Σχολικός Σύμβουλος αφουγκράστηκε τον παλμό της σχολικής μας ζωής, επισκέφθηκε μία μία τις τάξεις κατά την ώρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ασκώντας το ρόλο του επιστημονικού και παιδαγωγικού καθοδηγητή.Την έκπληξη της υποδοχής, του την επιφύλαξαν μαθητές της Α΄ τάξης όταν τον καλωσόρισαν:

Αλλά και οι μαθητές της Γ’ και Δ΄ τάξης δεν πήγαν πίσω, φιλόξενοι κι αυτοί, προσκάλεσαν τον κ. Σχολικό Σύμβουλο στην σχολική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.